Garnitură de șezut Amigo
Garnitură de șezut Amigo
Garnitură de șezut Amigo
Garnitură de șezut Amigo
Garnitură de șezut Amigo

Garnitură de șezut Amigo

155,00 €
Cu TVA
AM-2020-01
Culori
  • natur
  • color

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
în această limbă

Descriere

Setul format din masă + 2 scaune Amigo, vesel și colorat, este o oază de creativitate pentru cei mici - invită la joacă și învățare creativă, demnă de imaginația extraordinară a oricărui copil. Combinând lemnul de fag cu un blat de masă MDF furniruit, acest duo de măsuță și scaune este perfect dimensionat pentru activitățile zilnice ale copiilor. Cu o masă de 500 x 700 x 540 mm și scaune de 300 x 280 x 305 mm, fiecare colțișor este finisat cu lacuri pe bază de apă, gândite pentru siguranța celor mici. Setul se livrează demontat, dar asta aduce și bucuria asamblării - promitem un puzzle simplu care va transforma spațiul de joacă din căminul tău deja plin de căldură și poveste.

*Se recomandă ștergerea produsului cu o cârpă moale, curată, înmuiată în soluție pentru mobilier. Nu se folosesc pentru curățare și întreținere agenți chimici sau abrazivi, alcool, petrol, gaz, spirt. Nu se folosesc obiecte dure.

Detalii ale produsului

Greutate
12.3
Inaltimea sezutului
30cm
Greutate carton
13
Lungime carton
51
Lățime carton
71
Înălțime carton
7
Culori
color
natur
AM-2020-01
100 Produse
 Recenzii

Fii primul care scrie recenzia ta !

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.